Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (3.63 secunde)
O busola pentru social-democratii rataciti printre sinergia lui Nastase si meandrele lui Iliescu poate deveni Miron Mitrea, lider PSD cu o semnificativa greutate atat la propriu cat si la figurat, care a tinut sa-si reafirme foarte hotarat trecerea sa cu arme si bagaje de partea lui Iliescu declarand raspicat:
O veche promisiune electorala a Aliantei D.A., desfiintarea armatei obligatorii si trecerea la profesionalizarea ei, va fi indeplinita abia in decembrie 2005.
El a mai declarat ca propunerea de a se renunta la inregistrarea prezentei pe liste si trecerea la inregistrarea acesteia intr-o modalitate electronica a apartinut presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
In calitate de clienti (fara voie) ai TVR, noi propunem ca diferendul sa fie solutionat prin trecerea in revista a jurnalelor de stiri prezentate de TVR in perioada 2001-2004.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca liberalii vor respecta protocolul Aliantei D.A., care interzice trecerea membrilor de la PNL la PD si viceversa, precum si ca nu vor avea relatii de colaborare cu Initiativa 2003.
In plus, partidele membre ale colitiei se angajeaza sa nu initieze sau sa accepte trecerea de la un partid la altul a membrilor acestora.
Ca urmare, apropiatul Congres al PNTCD trebuie si el atent urmarit, nu de alta, dar taranistii mioritici ar putea avea si ei pasiunile lor interne - de exemplu sa-i prefere pe liberali democratilor sau, de ce nu, sa-si liciteze trecerea pe care o au in fata liderilor PPE.
Dupa ce Guvernul Nastase a dat, spre sfarsitul mandatului, o ordonanta de urgenta care dispunea trecerea terenurilor respective din proprietatea statului in cea a Bisericii, acum tocmai senatorii sociali-democrati sunt cei care o contesta.
Trecerea lunilor erodeaza insa imaginea actualei puteri, mai ales in conditiile respectarii conditiilor impuse de UE si acceptate de fostul Guvern condus de Nastase, prin urmare s-ar putea ca sperantele puse in anticipate sa nu se ridice la nivelul scontat.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Biroul Politic al PC a decis, pe 3 decembrie 2006, retragerea imediata a reprezentantilor formatiunii din Guvern si trecerea in Opozitie, toti reprezentantii partidului din Executiv urmand sa isi prezinte demisia.
reducerea numarului de parlamentari si trecerea la unicameral. I.I.: Este o alta greseala de-a partidului nostru ca nu a realizat o analiza proprie in legatura cu valoarea acestui referendum si, mai ales, consecintele lui.
In total, Politia Comunitara din Targu Jiu are peste 300 de angajati, insa odata cu trecerea la statutul de politie locala, Politia Comunitara va trebui sa ramana cu numai o suta de oameni.
In total, Politia Comunitara din Targu Jiu are peste 300 de angajati, insa odata cu trecerea la statutul de politie locala, Politia Comunitara va trebui sa ramana cu numai o suta de oameni.
Ultima persoana care va face parte din CA urmeaza sa fie desemnata direct de primar, pana pe 16 august. Constituirea unui CA la Spitalul Dorohoi e ultimul pas spre trecerea la administratia locala.
Trecerea prin parlament a legii pensiilor este conditie de transa, si cred ca si acest lucru a determinat PDL sa voteze impotriva reluarii votului, in conditiile in care aveau majoritatea in sala.
Aceleasi surse sustin ca Liviu Campanu le-a dezvaluit fostilor colegi uneperisti ca, in termen de maxim trei saptamani isi va anunta, oficial, trecerea la PC.
Trecerea a 90.000 de ha de teren forestier din proprietatea publica a statului in cea a Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor starneste in continuare controverse la nivelul Camerei Superioare a Parlamentului.
Partidele membre ale Aliantei nu vor initia sau accepta trecerea de la un partid la altul a membrilor acestora. In toate situatiile, deciziile Aliantei se iau prin consultare si consens;
Coalitia a intampinat deja dificultati in trecerea unor legi organice, motiv suficient pentru a modifica actualul Regulament al Camerei superioare a Parlamentului.
google-analytics.com